Diensten

Op deze pagina kunt u al mijn diensten en services ontdekken en bekijken. Hierin kunt u vinden wat er zo uniek is aan mijn manier van werken.

Ook zijn er nog vele andere mogelijkheden buiten de items die hier besproken worden. Heeft u hier vragen over kunt u contact opnemen.

Herstellen

Het herstellen van een voertuig kan op vele manieren gedaan worden. met veel nieuwe technieken kan de auto snel en doeltreffend hersteld worden. 


Spuiten

Bij spuiten zijn er ook veel technieken mogelijk. Omdat ik met mijn bedrijf veel investeer in nieuwe technieken en materialen kan ik altijd volgens een zeer hoge standaard spuiten.

 


Spotrepair

Spotrepair is een techniek waarbij delen niet meer geheel gespoten hoeven te worden. Door een schade zo klein mogelijk te herstellen worden tijd en daardoor ook uw kosten bespaard. Daarbij worden risico's van bijvoorbeeld kleurverschil tot een minimum beperkt.


Oldtimer- en Youngtimer herstel

Voor het herstellen en spuiten van old-/youngtimers is het belangrijk om de originaliteit van uw old-/youngtimer te bewaren.

Dat houd voor mij in dat het plaatwerk met zo min mogelijk plamuur word strak gemaakt. Het ambachtelijke uitdeuken. 


Restylen

Restylen staat ook wel bekend als uitdeuken zonder spuiten.

Restylen is een techniek waarbij een schade wordt hersteld door middel van het opdrukken of lijmen en uittrekken van een deuk. Het grote voordeel aan deze techniek is dat uw auto niet opnieuw gespoten hoeft te worden. Dit bespaart kosten en tijd. Restylen is alleen mogelijk als de lak onbeschadigd is. 


lichtmetalen velgen

Indien uw lichtmetalen velgen schade hebben kunt u deze velgen bij mij laten herstellen en spuiten in welke kleur u dit ook wenst. 


Koplamp herstel

Een kras in het koplampglas of een doffe koplamp kunnen snel hersteld worden. 

 

Hier zijn speciale technieken voor die zorgen dat de koplamp er weer als nieuw uitziet. 


Detailing

Door uw auto te laten polijsten, kan de originele glans van de auto terug gebracht worden. Door de toplaag van de blanke lak, weg te halen kunnen er kleine krasjes en swirls (micro krassen) verwijderd worden. Deze krassen zorgen voor een matte en fale look aan uw auto. Door het polijsten en beschermen van de auto kan de kleur intensiteit en glans weer in top staat gebracht worden.


Ruilservice smart roadster

De smart roadster plaatdelen kunnen omgeruild worden en daardoor zeer snel hersteld en gespoten worden.